猫、なのだ。
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大漁!のイワシ(これはいただいた)
オイルサーディン、梅干し煮、つみれ汁
ちょびっとしか釣れんかった!イワシは
ナニにしたんだっけ?
ソテーしてバジルソースで食べたんだっけか。
記憶がすぐ薄れるなあ。
コマッピドゥにはさばいて生のをあげたら大喜び。
一方、いただいた鯛はさばくのが大変だったけど
鯛飯に。ひたすらうまい。
Last week I was given a lot of sardines (and I caught some myself as well) and a sea bream even so ate a lot of fish. I marinated sardines in olive oil and herbs and it tastes really good, going very well with awamori, shochu from Okinawa. Though I feel down nowadays I cook and eat at night (I am not a morning person and don't put much weight on nor make breakfast myself), so I'm fine, I guess. As long as you eat, you're OK. It's a blessing you can eat.
夕飯はわたしが作る。最近はすっかり焼酎or泡盛ばかり。本当に次の日に残らない(のでついつい飲み過ぎる&食べ過ぎる)。食べなくなったら死ぬだけだ。うまいうまいとがんがん食べて飲めるうちは大丈夫。
写真はまた仲良くなったタヌゥさん。一方、ウシコさんには釣った魚をあげたのに、仲良くなれません。しょぼん。
taken in June 2014; with CONTAX S2 + C.Z. Planar1.4/50 |
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